Μάριος Λιαπάκης: Επέστρεψε στα φώτα του θεάματος - iraklio24

Post Top Ad




.

Μήνυμα από την ομάδα του irakllio24.blogspot.com ...

Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο!

Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !!




Μάριος Λιαπάκης: Επέστρεψε στα φώτα του θεάματος





Ο γνωστός για κάποιους ηρακλειώτης ηθοποιός Μάριος Λιαπάκης επέστεψε δυναμικά στα φώτα του θεάματος μετά από δύο χρόνια απουσίας. Τελευταία του συνεργασία ηταν τον Φεβρουάριο του 2021 συμμετέχοντας στο μουσικό βίντεο κλιπ της Σίλιας Καραγιάννης με τίτλο "Τι να σου πω για μένα" (δείτε το βίντεο εδώ)

Το τελευταίο διάστημα έχει στρέψη όλη του την προσοχή και την αφοσίωση  στην ιατρική καθώς λίγο έμεινε μέχρι να πάρει το πτυχίο του ως βοηθός ακτινολόγου (χειριστείς ιατρικών μηχανημάτων). Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική. 





Η αφορμή να ξεκινήσει πάλι ήταν μια πρόταση να συμμετέχει ξανά σε βίντεο κλιπ όπου και δέχτηκε. Συνεργάστηκε με τον ηρακλειώτη Στράτο Κουμπά κάνοντας μια εμφάνιση στο βίντεο κλιπ του με τίτλο "Παράνοια" που κυκλοφόρησε στις 7 Ιουλίου  2022 (δείτε το βίντεο εδώ)




Ωστόσο είναι πολύ αγαπητός και φίλος με πολλούς επώνυμους της εγχώριας showbiz όπως: τον Πάνο Σταθακόπουλο, Γιώργο Ταχτζίδη, Γιώργο Αγγελόπουλο, Δημήτρη Γιότη, Μike, Στάθη Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Φραντζή, Γιάννη Ζουμπαντη, Πάολα, Σάσα Μπάστα, Nivo, Αναστασία και πάρα πολλούς άλλους. Με κάποιον καλλιτέχνη όμως κρατάει πολλές κρυφές και στενές επαφές χωρίς όμως να έχουμε μάθει ακόμα με ποιόν ή με ποια. 



Τώρα πέρα από την ιατρική του εργασία σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο του ηρακλείου συμμετέχει και στην θεατρική παράσταση ''Η Γκώλγο τση Κρήτης'' από την θεατρική σκηνή Ηρακλειου όπου σύμφωνα με πληροφορίες η παράσταση έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και ζητάνε την προβολή της ξανά και ξανά καθώς κάνει περιοδεία σε όλη την κρήτη. Στο συγκεκριμένο έργο συνεργάζεται με την καλύτερη του φίλη Αργυρώ Γκιαουράκη που είναι αχώριστοί τα τελευταία χρόνια. Δεν ειναι όμως η πρώτη φορά που μοιράζονται το ίδιο θεατρικό σανίδι καθώς έχουν παίξει παλιότερα στους ''Σεβντάδες του αέρα'' σε συνεργασία πάλι με την θεατρική σκηνή ηρακλείου.







Ο Μάριος συνεργάζεται αρκετά χρόνια με την θεατρική σκηνή ηρακλείου που την διαχείριση της, την εχει ο ηρακλειώτης σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάνος Μανίας. Τα έργα τα οποία έχει πάρει μέρος είναι: 

Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες,

Η αγάπη άργησε μια μέρα (συμμέτοχή σε πανελλήνιο φεστιβάλ)

Η φόνισσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Σεβντάδες του αέρα

Η κερένια κούκλα (συμμετοχή σε πανελλήνιο φεστιβάλ)

Η Γκώλγο τση κρητης 

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται και για καινούριες συνεργασίες μέσα στον χειμώνα. Θα είναι μόνο στο θέατρο ή και κάτι παραπάνω; Σύντομα θα έχουμε ολοκληρωμένη συνέντευξη από τον ίδιο εφόρου της ύλης. 

.

.