Πώς μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια !!! - iraklio24

Post Top Ad




.

Μήνυμα από την ομάδα του irakllio24.blogspot.com ...

Βασιζόμαστε στη διαφήμιση, προκειμένου να σας παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο!

Κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτήν τη σελίδα η κάνοντας μια κοινοποίηση μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας ...... Ευχαριστούμε !!




Πώς μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια !!!


Σχετική εικόνα

Το σετ αποτελείται από εργαλεία που πραγματοποιούν τη μέθοδο της φωτο-λεύκανσης, όπου το σμάλτο στοχεύεται με φως. Οι δημιουργοί αυτού του προϊόντος για τη λεύκανση των δοντιών υποστηρίζουν ότι, υπό την επίδραση του μπλε φωτός LED, τα ιόντα αργύρου που περιέχονται στο λευκαντικό τζελ καθαρίζουν ενεργά τα δόντια από την πλάκα και τα σκούρα στίγματα στο σμάλτο. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν την μεγάλη αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου για ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο.

Αποτέλεσμα εικόνας για λεύκανση των δοντιών με Ionic White

Πώς μπορείτε να λευκάνετε τα δόντια σας με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά; Οι δημιουργοί της συσκευής Ionic White κατάφεραν να το πετύχουν, συνδυάζοντας τη δράση ιόντων αργύρου και την υπεριώδη ακτινοβολία LED.




Σύμφωνα με τον παρασκευαστή, η συσκευή πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας για την υγεία. Το Ionic White χρησιμοποιείται ήδη από κατοίκους διαφορετικών χωρών του κόσμου, όπως η Γερμανία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Ελλάδα και άλλες.
Σύμφωνα με όσους έχουν ήδη παραγγείλει τη συσκευή και δοκίμασαν το αποτέλεσμα, τα δόντια τους έγιναν πραγματικά λευκά. Με τιμή ίση με περίπου τρία σωληνάρια λευκαντικής οδοντόκρεμας ή δύο εισιτήρια κινηματογράφου, χαρίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Για παράδειγμα, αν το συγκρίνουμε με τη λεύκανση λέιζερ σε ένα οδοντιατρείο, η διαφορά είναι δεκαπλάσια. Και το αποτέλεσμα, όπως λένε οι χρήστες, είναι σχεδόν το ίδιο. Στην πραγματικότητα, ο παρασκευαστής προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τη λεύκανση των δοντιών στο σπίτι αντί για το οδοντιατρείο.

Αρχές της δράσης


Με την ανάμιξη των δύο τζελ πραγματοποιείται μια χημική αντίδραση, η οποία εντείνεται από την παρουσία του μπλε φωτός. Η ποσότητα του οξυγόνου που απελευθερώνεται από την συνέργεια των συστατικών αυξάνεται κατά 42%, με αποτέλεσμα μια πιο επιτυχημένη λεύκανση, η οποία διατηρείται για πολύ καιρό. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από τα σχόλια όλων εκείνων που προμηθεύτηκαν ένα τέτοιο σετ. Μπορείτε κι εσείς να ανακαλύψετε τις εκπληκτικές του ιδιότητες, παραγγέλνοντάς το τώρα. Το Ionic White θα λευκάνει την οδοντοστοιχία σας μέχρι και αρκετούς τόνους!
Η ειδική σύνθεση του τζελ λεύκανσης και του τζελ ενεργοποίησης πραγματοποιεί τη λεύκανση με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια στο σμάλτο των δοντιών. Τα ούλα και η βλεννογόνος μεμβράνη της στοματικής κοιλότητας δεν τραυματίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Ionic White είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, χωρίς να είναι απαραίτητες ιδιαίτερες γνώσεις ή δεξιότητες. Ο παρασκευαστής έχει προνοήσει για τα πάντα, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν χωρίς αρνητικές συνέπειες. Αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας παρέχονται με τη συσκευή.

Αποτέλεσμα της χρήσης

Σύμφωνα με τον παρασκευαστή, η λεύκανση των δοντιών γίνεται αισθητά ορατή μετά την πρώτη κιόλας χρήση. Σε μια εβδομάδα το χρώμα του σμάλτου ανοίγει κατά 5 με 6 τόνους.
Παράλληλα, το μπλε φως LED που χρησιμοποιείται καταστρέφει τα βακτήρια και τα απομακρύνει από το σμάλτο, προλαμβάνοντας τη φθορά των δοντιών.

Περιεχόμενα

Μια συσκευή για λεύκανση δοντιών με τρία σωληνάρια τζελ λίπανσης και τρία σωληνάρια τζελ στερέωσης (δηλαδή ενεργοποίησης). Το πακέτο περιέχει ακόμα ένα σωληνάριο σπρέι λεύκανσης και ένα σπρέι ενεργοποίησης. Τα επιστόμια εφαρμόζονται στην άνω και κάτω γνάθο. Το σετ περιέχει επίσης μια μπαταρία.

Τρόπος χρήσης  

Η λεύκανση των δοντιών με τη συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά απλή. Τα βήματα της διαδικασίας είναι τα εξής:
  • Αρχικά, ανοίξτε το σωληνάριο με το τζελ λεύκανσης, καθώς κι ένα σωληνάριο με τζελ ενεργοποίησης. Εφαρμόστε λίγο από το καθένα στην εσωτερική επιφάνεια του επιστομίου.
  • Τοποθετήστε τα επιστόμια μέσα στο στόμα σας και εφαρμόστε τα πάνω στη γνάθο, αποφεύγοντας την επαφή με τα ούλα.
  • Ανοίξτε το στόμα σας, ενεργοποιήστε την πηγή φωτός, στοχεύστε τα επιστόμια με την ακτίνα του φωτός και κρατήστε την για 21 λεπτά.
  • Απενεργοποιήστε το φως και βγάλτε τα επιστόμια.
  • Πλύνετε την πηγή του φωτός και τα επιστόμια με τρεχούμενο νερό.
  • Ξεπλύνετε το στόμα σας με καθαρό νερό.

Στην αρχή, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο μια φορά την ημέρα για 3 ημέρες. Κατόπιν, χρησιμοποιείτε την μια φορά την εβδομάδα για 2 μήνες.
Μετά την πάροδο αυτού του χρόνου, εφαρμόζετε το σπρέι λεύκανσης και το σπρέι ενεργοποίησης στα δόντια σας 2-3 φορές την εβδομάδα, για να κρατήσετε αναλλοίωτο το αποτέλεσμα για ένα χρόνο. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη διατροφή σας, ούτε να αποκλείσετε από το μενού σας τον καφέ, το τσάι ή το κόκκινο κρασί. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί έπειτα από ένα χρόνο.







.

.